Open Coffee Drechtsteden 5 oktober 2023

Open Coffee Drechtsteden 5 oktober 2023

door
109 109 mensen hebben dit evenement bekeken.
Workshop

Het naleven van de AVG kan een pittige taak zijn; je moet je namelijk bewust worden van jouw verantwoordelijkheden hierin als ondernemer.

Maar waar moet je dan bewust van worden en hoe creëer je draagvlak binnen jouw onderneming?

Tijdens de Privacy & Awareness workshop worden jullie met praktische voorbeelden meegenomen in de AVG (privacywetgeving). We hebben het over (bijzondere) persoonsgegevens en hoe je deze beveiligt, de rol van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) en datalekken.

Daarnaast worden jullie meegenomen in de wereld van cybercriminaliteit. Cybercriminaliteit blijft toenemen en er worden steeds nieuwe technieken ontwikkeld om ervoor te zorgen dat jij wordt verleid om op die ene link te klikken of een betaling te doen. Denk bijvoorbeeld aan Kunstmatige Intelligentie (AI), wat gebruikt wordt om je te laten denken dat je je zoon of dochter aan de lijn hebt… best eng hé?

Na afloop ben je niet alleen op de hoogte van de AVG maar herken je phishing, weet je welke andere vormen van cybercriminaliteit er zijn, zal je inzien waarom een sterk wachtwoord essentieel is en tot slot waarom beveiligen van bedrijfsdata zo belangrijk is.

Corlia Nap
AVG Consultant

Locatie
Cultureel Centrum Cascade
Hoge Kade 50 3341 BE Hendrik-Ido-Ambacht

 

Datum en tijd

05-10-2023 @ 08:30 aan
05-10-2023 @ 23:00

Share With Friends

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com