Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Open Coffee Drechtsteden april 2023

6 april @ 08:30 - 11:00

Iedere eerste donderdag van de maand van 8.30 tot 11.00 uur treffen ondernemende mensen, bedrijven en organisaties uit de regio Drechtsteden elkaar bij Open Coffee Drechtsteden. Om elkaar te ontmoeten, hun kennis te delen, ideeën te bespreken, samen te werken en natuurlijk om zaken te doen.

Open Coffee Drechtsteden heeft als doel het verbinden van ondernemende mensen, bedrijven en organisaties. Wij bieden een inspirerend netwerkplatform om samenwerkingen te realiseren. Door verbinding en delen van kennis en netwerken wil Open Coffee Drechtsteden een bijdrage leveren aan een duurzame economie. Bij Open Coffee Drechtsteden ontstaan relaties en samenwerkingsverbanden tussen mensen en organisaties, die elkaar eerder niet vonden.

Open Coffee Drechtsteden is een laagdrempelige, informele en ‘open’ netwerkbijeenkomst. Een platform waar je welkom bent zonder lidmaatschap of entreegeld.

Van 8.30 tot 9.00 uur is er een inloop.
Na de officiële opening om 09.00 zullen we een aantal korte rondes begeleiden waarbij je bij kunt praten met elkaar over verschillende thema’s in het ondernemerschap waardoor je elkaar beter leert kennen dan bij het uitwisselen van een visitekaartje.

Aansluitend aan iedere netwerkbijeenkomst om 10 uur bieden wij de mogelijkheid om deel te nemen aan een workshop of seminar van maximaal een uur. Deelname aan de workshop is gratis. Geef tijdens de Open Coffee door aan de workshopgever, dat je erbij bent.

De workshop wordt deze keer verzorgd door:
Eline den Hartog van Voelen Met Je Hoofd

Aan de slag met stress
Stress, we hebben er allemaal (zo nu en dan) mee te maken. Met een beetje stress is niks mis. Maar wanneer wordt het teveel? In de workshop ‘Aan de slag met stress’ gaan we met elkaar eens even stil staan bij het onderwerp stress.

Waar krijg jij als ondernemer stress van? Hoe ga jij hiermee om? En hoe zou je er op een andere manier mee om kunnen gaan?

We gaan met elkaar praten over stress, doen een oefening en je krijgt meer inzicht in jouw eigen gedrag. Je kunt een praktische en interactieve workshop verwachten. We maken hem met elkaar. Na deze workshop ga jij met nieuwe inzichten én een stukje meer bewustwording over stress naar huis.

Eline den Hartog van Voelen Met Je Hoofd heeft zelf een aantal jaar geleden een burn-out gehad. In de jaren daarna heeft ze heel veel kennis en ervaring met en over dit onderwerp opgedaan. Dit heeft ze gebundeld in een workshop met als doel: mensen bewust maken van stress.

De workshop is voor iedereen die wel eens stress heeft óf er meer over wil weten.
Zie ik je 6 april?

Eline den Hartog
eline@voelenmetjehoofd.nl
https://www.voelenmetjehoofd.nl/

Bij de Open Coffee Drechtsteden is een fotograaf aanwezig die alles vast legt. Zodat we altijd samen kunnen terugkijken en nagenieten.

Tijdens het evenement kan het dus voorkomen dat je gefotografeerd en/of gefilmd wordt en dat het beeld- en/of geluidsmateriaal wordt ingezet op de website, social media en voor andere doeleinden t.b.v. De Open Coffee Drechtsteden (o.a. flyer). Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Bij het deelnemen aan dit evenement ga je hier dan ook mee akkoord. Mocht je hier bezwaar tegen hebben dan kun je je melden bij de fotograaf/filmer en dan wordt dit vastgelegd.

Het is verplicht om je aan te melden, via onderstaande aanmeld-button.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar: info@opencoffeedrechtsteden.nl

Wil je meer informatie over de locatie Cascade? Kijk op onze website: https://stichting-cascade.nl/

Uiteraard volgt Cascade alle voorschriften van de overheid. We bedanken onze deelnemers dat zij hieraan hun medewerking geven.

AANMELDEN voor 6 april 2023

Aanmeldingen bijeenkomst april 2023
Bezig met versturen

Wie komen er?

Marian van Pelt – Verhaaltjes – enzo
 Suzanne Boers – Suzanne Boers Coaching
 Claudia Jennekens – Anahata Healing
 Ad van Koppen – Ad van Koppen Fotografie
 Anna – Anitska.VIKTORY
 Stephan Pons – CPZ-Advies, Inkomen & Pensioen
 Karin Florijn – HEAD therapy
 Ilse Nagy – Projectjuf/Leaf Support
 Eline den Hartog – Voelen Met Je Hoofd
 Angela Kouwenhoven-de Waardt – 2Be-Have
 

Gegevens

Datum:
6 april
Tijd:
08:30 - 11:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

Open Coffee Drechtsteden
E-mail:
info@opencoffeedrechtsteden.nl
Site:
https://opencoffeedrechtsteden.nl

Locatie

Cultureel Centrum Cascade
Hoge Kade 50
Hendrik-Ido-Ambacht, Zuid-Holland 3341 BE Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
078 - 6819230
Site:
http://evenementen.stichting-cascade.nl

Wil jij ons delen?

Deel deze pagina met je vrienden!