Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open Coffee Drechtsteden juni 2021

3 juni 2021 @ 09:00 - 11:00

Met de versnelde versoepelingen in het vooruitzicht én goede voorzichten in de weersvoorspelling, gooien we ons programma om. We gaan we deze editie…. NAAR BUITEN!

Vanaf 8.30 uur is het ruime dakterras van Cascade voor ons open! En uiteraard geldt dat ook voor de toiletten. Yessss. Geniet van de gastvrijheid van Cascade en ontmoet andere ondernemers LIVE.

Spelregels van het Cascade-terras: Max. 2 mensen aan een tafeltje en PIN-only. Draag een mondkapje als je loopt. Wil je een zakelijke bon? Dat kan even duren, dus bestel deze direct bij je bestelling. Ook afrekenen duurt iets langer dan je gewend bent. Bij slecht weer mogen consumpties niet mee naar binnen worden genomen.

Van 9.00 uur tot 10.00 uur verzorgt wandelcoach en natuurgids Corine Bouma een netwerkwandeling BUITEN in de groene omgeving van Cascade. We wandelen in tweetallen en wisselen regelmatig. Het doel: netwerken en elkaar op een nieuw idee brengen! De natuur is een bron van ruimte, stilte en inspiratie die je aan de hand van prikkelende opdrachten en waarnemingen verkent.

Van 10.00 uur tot 11.00 uur neemt fotograaf Ad van Koppen van www.advankoppenfotografie.nl je mee op een unieke fotografieworkshop BUITEN in het park naast Cascade.

Wil je na 11.00 uur nog even samen napraten ? Dat kan! Reserveer in de ochtend jouw plek op het terras van Cascade. Cascade heeft een kleine kaart voor drankjes en hapjes.

Voor dit BUITEN programma op 3 juni geldt: heb je coronagerelateerde klachten: blijf dan – uit zorg voor je medemens – THUIS.

Het is verplicht om je aan te melden, via onderstaande aanmeld-button. Door aanmelding wordt er een plekje gereserveerd het dakterras van 8.30 tot 9.00 uur!

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar: info@opencoffeedrechtsteden.nl

Wil je meer informatie over de locatie Cascade? Kijk op onze website: opencoffeedrechtsteden.nl.

Uiteraard volgt Cascade alle voorschriften van de overheid. We bedanken onze deelnemers dat zij hieraan hun medewerking geven.

AANMELDEN voor 3 juni 2021

Aanmeldingen bijeenkomst juni zoom/cascade
Bezig met versturen

Wie komen er?

Geen inschrijvingen gevonden

Gegevens

Datum:
3 juni 2021
Tijd:
09:00 - 11:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

Open Coffee Drechtsteden
E-mail:
info@opencoffeedrechtsteden.nl
Site:
https://opencoffeedrechtsteden.nl

Locatie

Cultureel Centrum Cascade
Hoge Kade 50
Hendrik-Ido-Ambacht, Zuid-Holland 3341 BE Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
078 - 6819230
Site:
http://evenementen.stichting-cascade.nl

Wil jij ons delen?

Deel deze pagina met je vrienden!