Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open Coffee Drechtsteden maart 2023

2 maart @ 08:30 - 11:00

Iedere eerste donderdag van de maand van 8.30 tot 11.00 uur treffen ondernemende mensen, bedrijven en organisaties uit de regio Drechtsteden elkaar bij Open Coffee Drechtsteden. Om elkaar te ontmoeten, hun kennis te delen, ideeën te bespreken, samen te werken en natuurlijk om zaken te doen.

Open Coffee Drechtsteden heeft als doel het verbinden van ondernemende mensen, bedrijven en organisaties. Wij bieden een inspirerend netwerkplatform om samenwerkingen te realiseren. Door verbinding en delen van kennis en netwerken wil Open Coffee Drechtsteden een bijdrage leveren aan een duurzame economie. Bij Open Coffee Drechtsteden ontstaan relaties en samenwerkingsverbanden tussen mensen en organisaties, die elkaar eerder niet vonden.

Open Coffee Drechtsteden is een laagdrempelige, informele en ‘open’ netwerkbijeenkomst. Een platform waar je welkom bent zonder lidmaatschap of entreegeld.

Van 8.30 tot 9.00 uur is er een inloop.
Na de officiële opening om 09.00 zullen we een aantal korte rondes begeleiden waarbij je bij kunt praten met elkaar over verschillende thema’s in het ondernemerschap waardoor je elkaar beter leert kennen dan bij het uitwisselen van een visitekaartje.

Aansluitend aan iedere netwerkbijeenkomst om 10 uur bieden wij de mogelijkheid om deel te nemen aan een workshop of seminar van maximaal een uur. Deelname aan de workshop is gratis. Geef tijdens de Open Coffee door aan de workshopgever, dat je erbij bent.

De workshop wordt deze keer verzorgd door:
Corry Grevel van Ontwikkeltalent

Wat is jouw voork(l)eursgedrag?

Ieder mens heeft van nature een bepaald voorkeursgedrag wanneer we communiceren met andere mensen. Het is handig wanneer je van jezelf weet hoe jouw voorkeursgedrag eruit ziet op een “goede” dag, maar ook op een dag dat je niet zo lekker in je vel zit of gestrest bent.

Waarom handig?
Je wordt dan minder snel verrast door anderen die anders op jou reageren dat je had verwacht. Ben jij introvert? Hoe kan je dan iemand die extravert is het beste aanspreken? Of hoe krijg jij, als perfectionistische regelaar voor elkaar dat de creativeling waar je meer werkt echt zijn of haar afspraken en actiepunten uitvoert zonder dat je boos moet worden?

Herkennen is de kunst
Tijdens de workshop op 2 maart maken we een beginnetje om te ontdekken welk voork(l)eursgedrag jij van nature laat zien, maar ook hoe je kunt herkennen hoe de ander in elkaar ziet en wat je daarmee kunt.
Sluit dus aan wanneer je nieuwsgierig bent.

Heb je al eerder een “kleurenprofiel” laten maken? Weet dan dat we vanuit Personal Color zeker niet van plan zijn mensen in hokjes te stoppen. Dat gaan we nu juist voorkomen.

Corry Grevel
OntwikkelTalent
T 06 5718 9508
E corry@ontwikkeltalent.eu
www.ontwikkeltalent.eu

Bij de Open Coffee Drechtsteden is een fotograaf aanwezig die alles vast legt. Zodat we altijd samen kunnen terugkijken en nagenieten.

Tijdens het evenement kan het dus voorkomen dat je gefotografeerd en/of gefilmd wordt en dat het beeld- en/of geluidsmateriaal wordt ingezet op de website, social media en voor andere doeleinden t.b.v. De Open Coffee Drechtsteden (o.a. flyer). Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Bij het deelnemen aan dit evenement ga je hier dan ook mee akkoord. Mocht je hier bezwaar tegen hebben dan kun je je melden bij de fotograaf/filmer en dan wordt dit vastgelegd.

Het is verplicht om je aan te melden, via onderstaande aanmeld-button.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar: info@opencoffeedrechtsteden.nl

Wil je meer informatie over de locatie Cascade? Kijk op onze website: https://stichting-cascade.nl/

Uiteraard volgt Cascade alle voorschriften van de overheid. We bedanken onze deelnemers dat zij hieraan hun medewerking geven.

AANMELDEN voor 2 maart 2023

Aanmeldingen bijeenkomst april 2023
Bezig met versturen

Wie komen er?

Marian van Pelt – Verhaaltjes – enzo
 Suzanne Boers – Suzanne Boers Coaching
 Claudia Jennekens – Anahata Healing
 Ad van Koppen – Ad van Koppen Fotografie
 Anna – Anitska.VIKTORY
 Stephan Pons – CPZ-Advies, Inkomen & Pensioen
 Karin Florijn – HEAD therapy
 Ilse Nagy – Projectjuf/Leaf Support
 Eline den Hartog – Voelen Met Je Hoofd
 Angela Kouwenhoven-de Waardt – 2Be-Have
 

Gegevens

Datum:
2 maart
Tijd:
08:30 - 11:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

Open Coffee Drechtsteden
E-mail:
info@opencoffeedrechtsteden.nl
Site:
https://opencoffeedrechtsteden.nl

Locatie

Cultureel Centrum Cascade
Hoge Kade 50
Hendrik-Ido-Ambacht, Zuid-Holland 3341 BE Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
078 - 6819230
Site:
http://evenementen.stichting-cascade.nl

Wil jij ons delen?

Deel deze pagina met je vrienden!