Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Open Coffee Drechtsteden mei 2020

7 mei @ 08:30 - 11:00

Iedere eerste donderdag van de maand van 8.30 tot 10.30 uur treffen ondernemende mensen, bedrijven en organisaties uit de regio Drechtsteden elkaar bij Open Coffee Drechtsteden. Om elkaar te ontmoeten, hun kennis te delen, ideeën te bespreken, samen te werken en natuurlijk om zaken te doen.

Open Coffee Drechtsteden heeft als doel het verbinden van ondernemende mensen, bedrijven en organisaties. Wij bieden een inspirerend netwerkplatform om samenwerkingen te realiseren. Door verbinding en delen van kennis en netwerken wil Open Coffee Drechtsteden een bijdrage leveren aan een duurzame economie. Bij Open Coffee Drechtsteden ontstaan relaties en samenwerkingsverbanden tussen mensen en organisaties, die elkaar eerder niet vonden.

Open Coffee Drechtsteden is een laagdrempelige, informele en ‘open’ netwerkbijeenkomst. Een platform waar je welkom bent zonder lidmaatschap of entreegeld.

Verbinden & netwerken – speciale editie

Ben jij er 7 mei bij? Dan is het vooral de bedoeling dat je niet alleen komt, maar jouw warme contacten uit jouw eigen netwerk ook mee brengt.

Er zijn geen presentaties, zeepkisten of een workshop; in juni gaan deze gewoon weer verder. Deze dag staat in het teken van verbinden, van jouw eigen netwerk met het netwerk van de Open Coffee Drechtsteden. Ontdek elkaar, inspireer elkaar en bedenk wat je voor elkaar kunt betekenen. Dit gieten we in een leuke werkvorm. Ga verder dan het uitwisselen van een visitekaartje en een handdruk en breid je netwerk uit!

Deze editie is het aanmelden via deze pagina extra belangrijk! De eerste 40 inschrijvingen zijn namelijk gegarandeerd van een GoodieBag! Zit je niet bij de eerste 40? Het zou nog kunnen dat je met een GoodieBag naar huis gaat… het kan altijd gebeuren dat er iemand op het laatste moment niet komt, die GoodieBags worden verdeeld over de latere inschrijvingen.

Wil jij bijdragen aan de GoodieBag? Dat kan! De GoodieBag wordt gevuld door de bezoekers. We vinden het belangrijk dat er echt een Goodie, een leuk hebbedingetje in de tas zit, naast een brochure of folder bijvoorbeeld. Een kortingsvoucher is ook een mogelijkheid. Om bij te dragen aan de GoodieBag mail je naar info@opencoffeedrechtsteden.nl. Denk eraan dat je 40 exemplaren van jouw Goodie regelt. We houden met de samenstelling van de GoodieBag in de gaten dat er geen dubbele aanbiedingen zijn, zoals bijvoorbeeld een Goodie van 2 verschillende banken. Meld je je wat later aan voor de GoodieBag, dan kan het dus zijn dat je niet kunt deelnemen omdat een concurrent zich al eerder heeft aangemeld. Deelnemende ondernemers krijgen via de nieuwsbrief en social media extra aandacht als GoodieBag-sponsor.

Bij de Open Coffee Drechtsteden is een fotograaf aanwezig die alles vast legt. Zodat we altijd samen kunnen terugkijken en nagenieten.

Tijdens het evenement kan het dus voorkomen dat je gefotografeerd en/of gefilmd wordt en dat het beeld- en/of geluidsmateriaal wordt ingezet op de website, social media en voor andere doeleinden t.b.v. De Open Coffee Drechtsteden (o.a. flyer). Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Bij het deelnemen aan dit evenement ga je hier dan ook mee akkoord. Mocht je hier bezwaar tegen hebben dan kun je je melden bij de fotograaf/filmer en dan wordt dit vastgelegd.

AANMELDEN voor 7 mei 2020

Aanmeldingen bijeenkomst mei
Bezig met versturen

Wie komen er?

Angela Kouwenhoven-de Waardt – 2Be-Have – Bouw aan jezelf!

Gegevens

Datum:
7 mei
Tijd:
08:30 - 11:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

Open Coffee Drechtsteden
E-mail:
info@opencoffeedrechtsteden.nl
Website:
https://opencoffeedrechtsteden.nl

Locatie

Cultureel Centrum Cascade
Hoge Kade 50
Hendrik-Ido-Ambacht, Zuid-Holland 3341 BE Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
078 - 6819230
Website:
http://evenementen.stichting-cascade.nl

Wil jij ons delen?

Deel deze pagina met je vrienden!