Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open Coffee Drechtsteden mei 2020

7 mei 2020 @ 09:00 - 10:30

Iedere eerste donderdag van de maand van 8.30 tot 10.30 uur treffen ondernemende mensen, bedrijven en organisaties uit de regio Drechtsteden elkaar bij Open Coffee Drechtsteden. Om elkaar te ontmoeten, hun kennis te delen, ideeën te bespreken, samen te werken en natuurlijk om zaken te doen.

Wij gaan online!
7 mei 2020 9.00-10.30 uur

Hoe gaat het met je? Waar zit je mee? Wat kunnen we voor elkaar betekenen? Waar kan ik je mee helpen? De afgelopen maanden hebben de (vaste) bezoekers van de Open Coffee Drechtsteden dat niet aan elkaar kunnen vragen. Wat een gemis!

Daarom komt er in mei 2020 op onze vaste 1e donderdag van de maand een speciale, online editie van de Open Coffee Drechtsteden om vooral naar elkaar te luisteren. We schrappen de zeepkist, presentaties en workshops om volop de ruimte te geven voor een ontmoeting via het videobellen. Een aantal ondernemers heeft hier waarschijnlijk al ervaring mee opgedaan via Zoom, Microsoft Teams of een ander platform. Voor anderen is het misschien nieuw.

Dan is het een mooie kans om het videobellen eens uit te proberen. We helpen je graag op weg. Ben je lid van de nieuwsbrief? Dan heb je de beveiligde link al in jouw inbox!

Ontvang je onze nieuwsbrief niet? Meld je daar dan nu gelijk voor aan, zodat je voortaan op de hoogte bent. Helaas moet je voor deze editie een mailtje sturen naar info@opencoffeedrechtsteden.nl om toegang te krijgen tot Zoom. Je krijgt dan van ons de gegevens.

Het is raadzaam om van te voren te testen of je werkplek geschikt is: https://nl.webcamtests.com

Heb je nog andere vragen? Stuur dan een mail naar: info@opencoffeedrechtsteden.nl

Je kunt hieronder laten weten dat je online aanwezig bent. Let op! Als je de Zoom-link nog niet hebt, krijg je hem ook niet op deze manier. Echt even een mailtje sturen!

AANMELDEN voor 7 mei 2020

Aanmeldingen bijeenkomst mei
Bezig met versturen

Wie komen er?

Geen inschrijvingen gevonden

Gegevens

Datum:
7 mei 2020
Tijd:
09:00 - 10:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

Open Coffee Drechtsteden
E-mail:
info@opencoffeedrechtsteden.nl
Website:
https://opencoffeedrechtsteden.nl

Wil jij ons delen?

Deel deze pagina met je vrienden!