Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open Coffee Drechtsteden oktober 2022

6 oktober 2022 @ 08:30 - 11:00

Iedere eerste donderdag van de maand van 8.30 tot 11.00 uur treffen ondernemende mensen, bedrijven en organisaties uit de regio Drechtsteden elkaar bij Open Coffee Drechtsteden. Om elkaar te ontmoeten, hun kennis te delen, ideeën te bespreken, samen te werken en natuurlijk om zaken te doen.

Open Coffee Drechtsteden heeft als doel het verbinden van ondernemende mensen, bedrijven en organisaties. Wij bieden een inspirerend netwerkplatform om samenwerkingen te realiseren. Door verbinding en delen van kennis en netwerken wil Open Coffee Drechtsteden een bijdrage leveren aan een duurzame economie. Bij Open Coffee Drechtsteden ontstaan relaties en samenwerkingsverbanden tussen mensen en organisaties, die elkaar eerder niet vonden.

Open Coffee Drechtsteden is een laagdrempelige, informele en ‘open’ netwerkbijeenkomst. Een platform waar je welkom bent zonder lidmaatschap of entreegeld.

Open Coffee Drechtsteden en het OKB organiseren 6 oktober een speeddate voor ondernemers

Ben je een ondernemer op zoek naar meer klanten? Is je pitch nog niet zoals je ‘m wilt? Wil je als starter op een rijtje krijgen waar je allemaal aan moet denken? Of dreig je in zwaar weer terecht te komen en slaap je er slecht van? Zet je vragen op een rij en kom op 6 oktober 2022 naar de speeddates die de Open Coffee Drechtsteden organiseert samen met het Ondernemingsklankbord (OKB). Een aantal OKB-adviseurs uit de regio’s Rotterdam/Drechtsteden stelt zich graag aan je voor. Ze zijn oud-ondernemer, manager of specialist. Ze delen vrijwillig hun expertise en geven je een onpartijdig en deskundig advies.

Van 8.30 tot 9.00 uur is er een inloop.
Tussen 9.00 en 11.00 uur gaan we op speeddate! In korte ontmoetingen kom je met de verschillende OKB-adviseurs in gesprek over jouw ondernemersvraag. Zie je het daarna met het OKB helemaal zitten? Dankzij een subsidie van de rijksoverheid zijn de trajecten van het OKB tot het einde van dit jaar zonder kosten. Natuurlijk zorgt de Open Coffee Drechtsteden ervoor dat er deze donderdag ook volop ruimte is om elkaar aan de bar te ontmoeten en hoef je de pitch niet te missen!

Bij de Open Coffee Drechtsteden is een fotograaf aanwezig die alles vast legt. Zodat we altijd samen kunnen terugkijken en nagenieten.

Tijdens het evenement kan het dus voorkomen dat je gefotografeerd en/of gefilmd wordt en dat het beeld- en/of geluidsmateriaal wordt ingezet op de website, social media en voor andere doeleinden t.b.v. De Open Coffee Drechtsteden (o.a. flyer). Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Bij het deelnemen aan dit evenement ga je hier dan ook mee akkoord. Mocht je hier bezwaar tegen hebben dan kun je je melden bij de fotograaf/filmer en dan wordt dit vastgelegd.

Voor dit programma op 6 oktober geldt: heb je coronagerelateerde klachten: blijf dan – uit zorg voor je medemens – THUIS.

Het is verplicht om je aan te melden, via onderstaande aanmeld-button.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar: info@opencoffeedrechtsteden.nl

Wil je meer informatie over de locatie Cascade? Kijk op onze website: https://stichting-cascade.nl/

Uiteraard volgt Cascade alle voorschriften van de overheid. We bedanken onze deelnemers dat zij hieraan hun medewerking geven.

AANMELDEN voor 6 oktober 2022

Aanmeldingen bijeenkomst april 2023
Bezig met versturen

Wie komen er?

Marian van Pelt – Verhaaltjes – enzo
 Suzanne Boers – Suzanne Boers Coaching
 Claudia Jennekens – Anahata Healing
 Ad van Koppen – Ad van Koppen Fotografie
 Anna – Anitska.VIKTORY
 Stephan Pons – CPZ-Advies, Inkomen & Pensioen
 Karin Florijn – HEAD therapy
 Ilse Nagy – Projectjuf/Leaf Support
 Eline den Hartog – Voelen Met Je Hoofd
 Angela Kouwenhoven-de Waardt – 2Be-Have
 

Gegevens

Datum:
6 oktober 2022
Tijd:
08:30 - 11:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

Open Coffee Drechtsteden
E-mail:
info@opencoffeedrechtsteden.nl
Site:
https://opencoffeedrechtsteden.nl

Locatie

Cultureel Centrum Cascade
Hoge Kade 50
Hendrik-Ido-Ambacht, Zuid-Holland 3341 BE Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
078 - 6819230
Site:
http://evenementen.stichting-cascade.nl

Wil jij ons delen?

Deel deze pagina met je vrienden!