Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open Coffee Drechtsteden september 2021

2 september 2021 @ 08:30 - 11:00

Iedere eerste donderdag van de maand van 8.30 tot 11.00 uur treffen ondernemende mensen, bedrijven en organisaties uit de regio Drechtsteden elkaar bij Open Coffee Drechtsteden. Om elkaar te ontmoeten, hun kennis te delen, ideeën te bespreken, samen te werken en natuurlijk om zaken te doen.

Open Coffee Drechtsteden heeft als doel het verbinden van ondernemende mensen, bedrijven en organisaties. Wij bieden een inspirerend netwerkplatform om samenwerkingen te realiseren. Door verbinding en delen van kennis en netwerken wil Open Coffee Drechtsteden een bijdrage leveren aan een duurzame economie. Bij Open Coffee Drechtsteden ontstaan relaties en samenwerkingsverbanden tussen mensen en organisaties, die elkaar eerder niet vonden.

Open Coffee Drechtsteden is een laagdrempelige, informele en ‘open’ netwerkbijeenkomst. Een platform waar je welkom bent zonder lidmaatschap of entreegeld.

De inloop start om 08.30. Na de officiële opening om 09.00 zal de winnaar van Zomer Ondernemer Drechtsteden een presentatie geven over zijn/haar nieuwe bedrijf.

Hierna zullen we een aantal korte rondes begeleiden waarbij je bij kunt praten met elkaar over de afgelopen zomer en jouw plannen voor de rest van het jaar.

Aansluitend aan iedere netwerkbijeenkomst om 10 uur bieden wij de mogelijkheid om deel te nemen aan een workshop of seminar van maximaal een uur. Deelname aan de workshop is gratis. Geef tijdens de Open Coffee door aan de workshopgever, dat je erbij bent.

De workshop wordt deze keer verzorgde door Angela Kouwenhoven-de Waardt van 2Be-Have

20 september is de Week van het Werkgeluk.
Tijdens de workshop gaan we kijken hoe het met jouw werkgeluk is gesteld en hoe jij met weinig moeite elke dag veel werkgeluk kunt ervaren.

Bij de Open Coffee Drechtsteden is een fotograaf aanwezig die alles vast legt. Zodat we altijd samen kunnen terugkijken en nagenieten.

Tijdens het evenement kan het dus voorkomen dat je gefotografeerd en/of gefilmd wordt en dat het beeld- en/of geluidsmateriaal wordt ingezet op de website, social media en voor andere doeleinden t.b.v. De Open Coffee Drechtsteden (o.a. flyer). Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Bij het deelnemen aan dit evenement ga je hier dan ook mee akkoord. Mocht je hier bezwaar tegen hebben dan kun je je melden bij de fotograaf/filmer en dan wordt dit vastgelegd.

Wil je na 11.00 uur nog even samen napraten ? Dat kan! Reserveer in de ochtend jouw plek op het terras van Cascade. Cascade heeft een kleine kaart voor drankjes en hapjes.

Voor dit programma op 2 september geldt: heb je coronagerelateerde klachten: blijf dan – uit zorg voor je medemens – THUIS.

Het is verplicht om je aan te melden, via onderstaande aanmeld-button. Door aanmelding wordt er een plekje gereserveerd het dakterras van 8.30 tot 9.00 uur!

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar: info@opencoffeedrechtsteden.nl

Wil je meer informatie over de locatie Cascade? Kijk op onze website: https://stichting-cascade.nl/

Uiteraard volgt Cascade alle voorschriften van de overheid. We bedanken onze deelnemers dat zij hieraan hun medewerking geven.

AANMELDEN voor 2 september 2021

Aanmeldingen bijeenkomst september
Bezig met versturen

Wie komen er?

Roelof Veldhuizen – Duidelijk Geregeld
 Machteld de Rijcke – Lucrasoft Simplr-IT
 Peter van Reijmersdal – Reyys Marketing .
 Jan Roozen – Ondernemersklankbord
 Miranda van der Nat – ABC Juridisch Advies B.V.
 Annet Van der Graaf – Tekstbureau Taal in Uitvoering
 Ellen van Leenen – Ellen van Leenen Rouw-en verliescoaching
 Remco Vermeulen – Aavoid advies en administratie
 Irma Büch – BB Artflowers
 Roy van den Houten – VivePrint B.V. – Grafische Producties
 Marieke Blok – Marieke Blok
 Douwe Wijbenga – Claassen, Moolenbeek & Partners
 Ad van Koppen – Ad van Koppen Fotografie
 Sandra Hendriks – VA.59
 Corine Bouma – Bouma juridisch advies en mentorschap
 Angela Kouwenhoven-de Waardt – 2Be-Have
 

Gegevens

Datum:
2 september 2021
Tijd:
08:30 - 11:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

Open Coffee Drechtsteden
E-mail:
info@opencoffeedrechtsteden.nl
Site:
https://opencoffeedrechtsteden.nl

Locatie

Cultureel Centrum Cascade
Hoge Kade 50
Hendrik-Ido-Ambacht, Zuid-Holland 3341 BE Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
078 - 6819230
Site:
http://evenementen.stichting-cascade.nl

Wil jij ons delen?

Deel deze pagina met je vrienden!