“Vroeger dacht ik dat mijn beperkingen mijn grenzen waren”, zegt een quote van Loesje.

Tijdens de editie van Open Coffee Drechtsteden op 3 november in Cultureel Centrum Cascade keken we met zo’n 55 bezoekers niet naar beperkingen maar naar kwaliteiten. “Netwerken, aan de slag met je kwaliteiten” was de titel van de werkvorm dit keer. De deelnemers hadden bij binnenkomst een briefje met een getal erop ontvangen. Zo werd iedereen willekeurig ingedeeld in groepjes van vijf. De opdracht luidde als volgt: ‘schrijf je naam, beroep en drijfveer op een vel papier, licht deze in een 1 minuut durende pitch toe en laat je tafelgenoten een kwaliteit opschrijven waarvan zij vinden dat die bij jou past’. Dit kon verrassend uitpakken. Later mochten deze eerste indrukken besproken worden. Vind je ze bij jou passen of mis je een kwaliteit?

Al een aantal keren is de feedback op een werkvorm positief. Veel bezoekers ervaren de werkvorm als een welkom onderdeel van de netwerkochtend. “Je leert nieuwe mensen kennen en je leert over jezelf. Dat ervaar ik als inspirerend”, is één van de reacties. Benieuwd naar de foto’s van 3 november? Klik dan hier. De ochtend werd in beeld gebracht door fotograaf Onno Kemperman.

————–

Aankondiging

De volgende editie – 1 december – staat in het teken van feestvieren. Open Coffee Drechtsteden viert haar eerste lustrum! 5 jaar verbinding… wat heeft het jou gebracht? We beginnen op 1 december een half uurtje eerder, dus inloop vanaf 08.30 uur en start om 09.00 uur. Wil je weten hoe “vroeg ons bed uit” er uit ziet? Volg dan de social media.

—————

Ook tijdens de november editie van de Open Coffee werd de zeepkist beklommen.

Hans Opsteen is eigenaar van Opsteen Crisisbeheersing. Hij geeft training in het omgaan met en het beheersen van risico’s in je bedrijf.
Annemarie Boer van Herbalife Nutrition Health coacht in gezonde voeding en benadrukt het belang van een ontbijt.
Douwe Wijbenga van Claassen, Molenbeek & Partners begeleidt ondernemers met hun financieringsplan en doelen over 3 of 5 jaar.
De foyer van Cascade heeft een naam gekregen: café Boven. Aafke van de Peppel vertelt over de nieuwe activiteiten in deze ruimte, waaronder de Bovenborrel (netwerkborrel) op 18 november om 16.00 uur en café Boven op 16 december.
Onno Kemperman van Visualis Fotografie en Beeldbewerking verzorgt bedrijfsfotografie en profielfoto’s voor LinkedIn.

Harry Stoffelen gaf een boeiende workshop “Trek klanten op jouw manier”.

 

Pitch aanbod 

Vind jij het pitchen van jouw bedrijf op de zeepkist spannend, maar wil je wel meer bekendheid aan jouw bedrijf geven? Dan willen wij voor jou pitchen op de zeepkist tegen een kleine bijdrage van 10 euro.

Volgend jaar

Op 5 januari vindt de eerste bijeenkomst van 2017 plaats. Dan starten we weer op de reguliere tijden. Kom jij dan ook weer netwerken? Je bent van harte welkom in Cultureel Centrum Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht.

Wil jij ons delen?

Deel deze pagina met je vrienden!