De organisatie van Open Coffee Drechtsteden

Netwerken door mensen en ideeën bij elkaar te brengen

Stephan Pons

Ik ben Stephan Pons en adviseer particulieren, dga’ers en bedrijven op het gebied van inkomen- en pensioenvraagstukken.

Vanuit mijn eigen bedrijf CPZ-Advies, onder de paraplu van Pensioen-Plus, geef ik klanten eerlijk en passend advies en daarbij stel ik de klant en zijn wensen centraal.

Mijn samenwerking met andere experts komt ten goede van de klant.

Mijn roeping is om voor iedereen de moeilijke materie begrijpelijk te maken. Graag vestig ik de aandacht erop dat sparen voor later nu makkelijker met een klein bedrag kan i.p.v. grote bedragen later om hetzelfde resultaat te behalen.

Mijn visie is dat je met samenwerken meer bereikt en vooral voor de klant. Daarom ben ik als vrijwilliger bij het bestuur aangesloten, bij de doorstart van de Open Coffee Drechtsteden; verruimen van mijn netwerk, mensen te verbinden, om mee samen te werken, te sparren of voor te werken…

Samen met de andere teamleden van het bestuur verzorg ik de technische kant van de nieuwsbrief, verwelkom ik de gasten en verzorg de zeepkist.

Ik kijk er naar uit om ook u te ontmoeten ….

Erica van Dijk
Kelly Lodder

Angela Kouwenhoven-de Waardt

Mijn naam is Angela en ik train, coach en schrijf op het vlak van persoonlijke en professionele ontwikkeling vanuit 2Be-Have.
In het Onderwijs, het bedrijfsleven en de zorg werken we samen naar meer efficiëntie en effectiviteit, verhogen we het werkplezier en verlagen we de werkdruk in zowel teamverband als individueel. Voor particulieren is er de mogelijkheid om open workshops bij te wonen of persoonlijke trajecten aan te gaan.

Door mijn onderwijsachtergrond heb ik mezelf ontwikkeld als iemand die op zoek gaat naar wat het beste bij jouw wensen en jouw manier van ontwikkelen past. Zo zorgen we snel voor veel resultaat.

Die gepersonaliseerde aanpak komt ook voort uit de verbinding tussen hoofd, hart en handen. Ons bewuste en onbewuste gedrag zichtbaar maken en een nieuwe mindset of skills ontwikkelen kun je op verschillende manieren bereiken. Ik als coach ga daarom ook niet onder de TL-buizen met jou in gesprek, maar bijvoorbeeld naar buiten voor een wandeling.

Ik werk ernaartoe dat mijn coachee zijn of haar eigen visie van succes vormgeeft, hierdoor voldoening ervaart en leert hoe dit op een ontspannen manier te bereiken.

Ga jij een wandeling met mij maken?

Bij de Open Coffee Drechtsteden verzorg ik de planning voor de presentaties en de workshops. Daarnaast verzorg ik ook de social media en de website. Tijdens een Open Coffee geniet ik ervan om met iedereen in gesprek te gaan en naar aanleiding van hun wensen of vragen ze te verbinden met andere bezoekers.

Peter Hol

Als u naar de foto’s van de Open Coffee Drechtsteden kijkt, heeft u kennis gemaakt met mijn werk. Mijn naam is Peter Hol en mijn bedrijf heet Fotostudio Hol.

Als vaste fotograaf van de OCD maak en verwerk ik met veel plezier de beeldbestanden.  Mijn passie is alle bezoekers goed en krachtig op de foto te zetten.

In mijn eigen studio of op locatie help ik als reclamefotograaf en beeldbewerker om ook uw bedrijf succesvoller te maken. Als geen ander weet ik hoe het gaat in de wereld van reclame en headshots. Ik bedenk graag nieuwe invalshoeken zodat uw producten opvallen en uw omzet stijgt.

Voor particulieren werk ik als bruids-, portret- en rouwfotograaf.  Een goed beeld is immers een aandenken voor altijd.

Op verzoek van mensen die beter digitaal willen fotograferen geeft ik lessen in het gebruik van de digitale camera en de digitale fotografie. Dat kan zowel individueel als in de fotoklas. Ik geef lessen aan beginners én aan gevorderde fotografen voor de fijne kneepjes van het fotovak.

Als je nu belegt in foto’s geniet je later van de kijkrente’ is mijn motto.

Als bestuurslid en gastheer van de Open Coffee Drechtsteden heet ik u samen met de andere bestuursleden graag welkom elke eerste donderdag van de maand in cultureel ontmoetingscentrum Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht.  Ik vind het fijn u daar te mogen ontmoeten.

Erica van Dijk
Kelly Lodder

Corine Bouma

Ik behartig als wettelijk mentor en jurist de belangen van mensen die dat zelf niet (meer) kunnen. Ik ben trainer persoonlijke ontwikkeling en (wandel)coach. Ik schrijf in opdracht verhalen van ervaringsdeskundige hulpverleners. Ik promoot het wandelen in de natuur als een bewezen bron van ontspanning en inspiratie .

Ik ben beschikbaar op de volgende terreinen:
– als wettelijk mentor i.o. Ik ben nu werkzaam voor cliënten in de zorg. Mijn passie is te zorgen dat zij kunnen genieten van het leven. Daartoe doe ik wat nodig is, praktisch of via gesprekken, in een samenwerking met verzorgers.

– als jurist
Ik gebruik mijn kennis om ingewikkelde zaken helder te structureren en, waar nodig te onderhandelen of een juridische procedure te starten.

– als interviewer
Ik hou interviews met ervaringsdeskundige hulpverleners, zodat zij hun verhaal kunnen vertellen en met meer succes inzetbaar zijn. Tot voldoening van de hulpverlener zelf, hun cliënten, en de organisaties waar hulpverleners werkzaam zijn.

-als trainer/coach
Ik geef communicatietrainingen en trainingen empowerment. Bij voorkeur coach ik buiten.

-als ervaringsdeskundige
Ik ben geschoold als ervaringsdeskundige. Ik geef als ervaringsdeskundige voorlichting en trainingen in de sociale sector, bijvoorbeeld aan Sociale Teams van gemeenten over het werken als ervaringsdeskundige. Mijn specialisaties zijn ADHD en studie, huiselijk geweld en rouwprocessen.

-als wandelpromotor: Wandel mee met Vitamine W. Ik ben stadscoach wandelpromotie in de gemeente Dordrecht. Ik organiseer een wekelijkse wandeling met natuurbeleving voor vrouwen in een cultureel gemengde wijk in Dordrecht en in 2019 ga ik 2 nieuwe wandelgroepen starten. Ik ben beschikbaar voor lunchwandelingen.