Gemeente Sliedrecht

Gemeente Sliedrecht

Ondernemen in Sliedrecht

Sliedrecht biedt ondernemers een kans. Op het gebied van locaties is er veel keus. Zo zijn er vier bedrijventerreinen: Kerkerak, Stationspark, Noord-Oost Kwadrant en Nijverwaard. Op het laatstgenoemde bedrijventerrein vinden we de Woonboulevard Sliedrecht. Daarnaast zijn er een viertal winkelcentra in Sliedrecht, te weten de Kerkbuurt, het Burgemeester Winklerplein, Populierenhof en het Fazantplein.

Speciaal voor startende en jonge ondernemingen is er het Bedrijvencentrum Sliedrecht, te vinden aan Prisma 100 op bedrijventerrein Noord-Oost Kwadrant. Dit bedrijvencentrum biedt niet alleen kantoorruimte, maar ook een volledig dienstenpakket waardoor de (startende) ondernemer er niet alleen voor staat.

De Vereniging Sliedrechtse Ondernemingen (VSO) is een vereniging die de belangen van ondernemers op de bedrijventerreinen behartigt. Veel winkeliers zijn verenigd in de Winkelierskring Sliedrecht. Uitgebreide informatie voor ondernemers in de regio is te verkrijgen bij de Kamer van Koophandel.

Meer informatie voor en over bedrijven in Sliedrecht is per e-mail te verkrijgen bij de  Bedrijfscontactfunctionaris van de gemeente Sliedrecht.

Startende ondernemers in de Drechtsteden kunnen voor ondersteuning aankloppen bij het regionale mentorproject. Meer informatie vindt u op de site van de gemeente Dordrecht.

Lees meer over ondernemen in Sliedrecht