Op donderdag 2 juni gaf Frank Schurink een ochtendvullende workshop Gedoemanagement bij Open Coffee Drechtsteden in Cultureel Centrum Cascade. Hierbij een korte impressie van de ochtend met foto’s van Mary-Ann Struijk, POPpictures.

Veel mensen kennen gedoe, gedoe in hun hoofd. Je piekert en twijfelt. Je energie vloeit weg. Je lichaam reageert op stress. Je hebt de neiging om iets of iemand de schuld te geven en zelf slachtoffer te zijn. Als mens voelt het ongemakkelijk, als ondernemer kan het goede zakendoen in de weg zitten.

De workshop gaf inzichten hoe je beter met gedoe kunt omgaan. Frank gaf verheldering op de werking van het brein. Hoe het brein werkt bij gedoe en hoe het kan zijn in een ontspannen en creatieve toestand. Hij legde ook uit hoe je van gepieker naar rust in je hoofd kunt gaan.

De workshop was interactief en gaf als resultaat het inzicht van je eigen aan-/uit-knop om je gedoe te managen.

Dit is een aantal reacties van de deelnemers aan de workshop Gedoemanagement.

 

“Frank brengt het leuk, luchtig en toegankelijk, met hele herkenbare dingen. Geeft veel inzichten over hoe het brein werkt”.

“Leuk dat hij het fysiek maakte, werkte heel goed. Voldoende ruimte voor eigen invulling. De uitleg over je brein vertelt hij logisch en de licht medische uitleg geeft een betrouwbaar element”. 

“Nuttig. Je beseft hoe je vaak in je rode brein verkeert”.  

“Het geeft rust omdat het in essentie simpel is”.

‘Interessant. Leuke eye-opener”.

Wil je ook een workshop van Frank Schurink beleven of gedoe leren managen via zijn boek, ga dan naar www.gedoemanagement.nl

Op 7 juli vindt weer een reguliere bijeenkomst van Open Coffee Drechtsteden plaats. Kom jij dan weer netwerken? Je bent van harte welkom in Cultureel Centrum Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht.

Nieuwsgierig naar de foto’s van Gedoemanagement? Klik hier voor het fotoalbum.

Wil jij ons delen?

Deel deze pagina met je vrienden!