Weet jij welke eerste indruk jij achter laat bij je potentiële klanten?

De bijeenkomst van Open Coffee Drechtsteden op 6 oktober in Cultureel Centrum Cascade stond, naast het netwerken, in het teken van het beantwoorden van deze vraag. De ruim 40 aanwezige bezoekers deden nieuwsgierig mee aan deze werkvorm.

Ze bevestigden met een knijper een leeg velletje papier op hun rug. De andere bezoekers schreven hun 1e indruk erop. Sommigen aarzelend, anderen enthousiast krabbelden op het velletje op iemands rug. Het veroorzaakte leuke bedrijvigheid in de zaal. Veel gezichten vertoonden een glimlach. Het werd als leuk ervaren. Bij de korte evaluatie kon de één zich wel, de ander wat minder vinden in hetgeen was genoteerd. Een interessant kijkje op jouw eerste indruk. Benieuwd naar de foto’s van 6 oktober? Klik dan hier.

Aankondiging

Voordat je verder kunt lezen over de zeepkist en de workshop, willen we eerst een feest aankondigen. Save the date: op 1 december vieren we het lustrum van Open Coffee Drechtsteden! Het belooft een smaakvolle, interessante ochtend te worden met een grappig tintje.

Ook tijdens de oktober editie van de Open Coffee werd de zeepkist beklommen.

Laurens van Wijk van Laurens van Wijk Consultancy kan jou helpen met het verbeteren van je bedrijfsvoering door middel van het optimaal inzetten van ict.

Leanne Binder van Binder Communicatie is tekstschrijver voor je website.

Harry Stoffelen geeft trainingen en coaching voor marketing en acquisitie. Volgende maand geeft hij de workshop.

Agnes Vleugel van Innerstance stelt de vraag: ‘als je blijft wie je nu bent, hoe ben je dan over 1 jaar?’ Ze verzorgde deze editie de workshop.

Fee Busenkell van CoVita promootte het Yoga Festival Dordrecht op 6 november.

De ochtend werd in beeld gebracht door fotograaf Peter Hol.

Pitch aanbod 

Vind jij het pitchen van jouw bedrijf op de zeepkist spannend, maar wil je wel meer bekendheid aan jouw bedrijf geven? Dan willen wij voor jou pitchen op de zeepkist tegen een kleine bijdrage van 10 euro.

 

Wil jij ons delen?

Deel deze pagina met je vrienden!