over ocd
Wie wat waar en hoe

Zoals de naam al doet vermoeden, zijn Open Coffee Network-bijeenkomsten open voor iedere ondernemer die geïnteresseerd is. Het maakt dus niet uit of je net voor jezelf bent begonnen of dat je de opstartfase al lang voorbij bent en misschien al mensen in dienst hebt. Bij Open Coffee Drechtsteden voelen  ondernemers, investeerders, professionals  uit verschillende sectoren zich welkom! De sfeer is open en ongedwongen, wat zorgt voor openheid en samenwerkingen bevordert.

Open Coffee Network-bijeenkomsten bieden uitstekende netwerkmogelijkheden. Deelnemers hebben de kans om te communiceren met gelijkgestemden, ideeën uit te wisselen en zinvolle verbindingen op te bouwen. De informele setting zorgt voor meer authentieke en natuurlijke gesprekken in vergelijking met traditionele netwerkevenementen.

 

het bestuur
van Open Coffee Drechtsteden

Stephan Pons

Stephan Pons

CPZ-Advies, Inkomen & Pensioen

Ik ben Stephan Pons en adviseer particulieren, dga’ers en bedrijven op het gebied van inkomen- en pensioenvraagstukken.

Mijn visie is dat je met samenwerken meer bereikt en vooral voor de klant. Daarom ben ik als vrijwilliger bij het bestuur aangesloten, bij de doorstart van de Open Coffee Drechtsteden; verruimen van mijn netwerk, mensen te verbinden, om mee samen te werken, te sparren of voor te werken…

Samen met de andere teamleden van het bestuur verzorg ik de technische kant van de nieuwsbrief, verwelkom ik de gasten en verzorg de zeepkist.

Ik kijk er naar uit om ook u te ontmoeten ….

Lees meer over CPV-Advies

Mijn naam is Melanie Kruis-Matschos en ik heb in 2021 mijn bedrijf Happy M opgericht om mijn passie te volgen namelijk mensen begeleiden op hun persoonlijke ontwikkelingsreis naar een gelukkig en voldaan (werk-)leven. Dit doe ik middels coaching zowel online als live. Verder kunnen bedrijven bij mij terecht voor workshops & trainingen over verschillende onderwerpen zoals werkgeluk, bedrijfscultuur, (persoonlijk) leiderschap en teamontwikkeling.

Bij de Open Coffee Drechtsteden verzorg ik de planning voor de presentaties en de workshops. Voordat ik bestuurslid werd was ik al vaak als bezoeker bij de bijeenkomsten en vond het altijd een fijne, informele sfeer met waardevolle, inspirerende gesprekken en workshops. Sluit jij ook een keertje gezellig aan?

Lees meer over Happy M

Angela 2Be-Have

Melanie Kruis-Matschos

Happy M

Peter Hol Fotostudio Hol

Peter Hol

Fotostudio Hol

Als u naar de foto’s van de Open Coffee Drechtsteden kijkt, heeft u kennis gemaakt met mijn werk. Mijn naam is Peter Hol en mijn bedrijf heet Fotostudio Hol.

Als bestuurslid en gastheer van de Open Coffee Drechtsteden heet ik u samen met de andere bestuursleden graag welkom elke eerste donderdag van de maand in cultureel ontmoetingscentrum Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht. Ik vind het fijn u daar te mogen ontmoeten.

Lees meer over Fotostudio Hol

Mijn naam is Suzanne Boers en ik ben zoals we dat zo leuk noemen een mulitpassionate ondernemer. Dat houdt in dat ik meerdere dan “gewoon 1 ding” doe.

Ik geloof dat een sterk en dragend netwerk om je heen als ondernemer onwijs waardevol is, dat is ook de reden dat ik ervoor heb gekozen om in het bestuur van de Open Coffee te zitten, zowel in Barendrecht als Drechtsteden.

Het lijkt mij leuk om je eens te spreken. Vind je de eerste keer spannend? Stuur mij gerust een berichtje op sociale media, dan ken je mij alvast een beetje 😊

Lees meer over Suzanne Boers

Suzanne Boers businesscoach fotograaf

Suzanne Boers

Businesscoach voor creatievelingen /fotograaf

onze sponsors

Open Coffee Drechtsteden wordt mede mogelijk gemaakt door:

cascade

Cascade is een multifunctioneel cultureel centrum in het hart van de Drechtsteden.

Met maar liefst tien multifunctionele zalen die ruimte bieden aan elk type event of bijeenkomst. Van intiem tot groots en van ingetogen tot uitbundig. Zowel voor zakelijk als particulier gebruik, van 2 tot 550 personen. U heeft de volledige vrijheid om een evenement of feest naar wens op te bouwen. Van de organisatie, zelf of in samenwerking met het team van Cascade, en catering tot aan de juiste technische apparatuur. We hebben alles in huis om uw evenement bijzonder te maken!

Lees meer over Cascade

VivePrint verzorgt al je drukwerk, sign, relatiegeschenken en promotionele artikelen tot in de puntjes. Dat doen we voor grote én kleine bedrijven. Waar we goed in zijn? In professionele oplossingen die passen bij jouw drukwerkvraagstuk. En daar gaan we best ver in!

Op zoek naar nét dat ene relatiegeschenk of juist naar ‘iets’ als promotioneel artikel? Wij denken, zoeken en ontwerpen actief mee met wat jij in je hoofd hebt. En dat maakt ons bijzonder!

Lees meer over VivePrint

Suzanne Boers businesscoach fotograaf
gamailen

Til je bedrijf naar het volgende succes met e-mail en online marketing. De e-mail marketing tool van Gamailen.nl zorgt ervoor dat jij de mogelijkheid hebt om geautomatiseerde nieuwsbrieven te sturen, campagnes op te zetten en je bedrijf te laten groeien.

Wij zijn een online marketing bureau gevestigd in Ridderkerk. Onze kracht zit in het ontwikkelen van online marketing strategieën. Met als uitgangspunt het opzetten van online en geautomatiseerde e-mail campagnes en nieuwsbrieven. Door te werken met sterke strategie bouw je een band op met je doelgroep en blijf je top of mind.

Lees meer over GaMailen

Communicatie is er in vele vormen; o.a. gesproken, gedrukt, digitaal, of als audio en video. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze jouw boodschap moeten overbrengen. Deze boodschap wordt het meest krachtig overgebracht wanneer jij zelf, vol passie, jouw verhaal vertelt. Diezelfde passie en kracht wil je natuurlijk ook overbrengen in jouw gedrukte en digitale communicatie.

Daar ga ik jou mee helpen. Ik doe dat niet alleen, dat doen we samen. Jij en ik. Door middel van gesprekken en creatieve sessies komen we tot de kern van jouw bedrijf. Het wordt in één oogopslag duidelijk wie je bent, wat je doet en waarom ze juist JOU moeten hebben.

Lees meer over WIJ ZIJN PAUL

wijzijnpaul
siteable je bedrijf goed online

Om jouw doelen te bereiken gaan we samen werken aan de beste strategie voor jouw doelgroep. Hierdoor kunnen wij kijken wat het beste past voor jouw bedrijf en hoe je het beste communiceert met jouw klanten. Dit kan zowel offline als online marketing zijn. 

Wij maken een pragmatisch plan van aanpak, met concrete to do’s en een overzichtelijke timing. Hiermee weten we allemaal wat we van elkaar kunnen verwachten.

Doordat wij werken met verschillende creatievelingen kunnen we divers, snel en voor elk budget werken. 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com