Workshop

 Wil jij een workshop of seminar geven?

Aansluitend aan iedere netwerkbijeenkomst om 10 uur bieden wij de mogelijkheid om deel te nemen aan een workshop of seminar van maximaal een uur. Deelname aan de workshop is gratis. Geef tijdens de Open Coffee door aan de workshopgever, dat je erbij bent.

workshops

Het geven van een workshop is een kans om kennis te delen, anderen te inspireren en zinvolle leerervaringen op te doen. Als workshopbegeleider krijg je de kans om deelnemers te begeleiden op een gestructureerde ontdekkings- en groeireis. Met een zorgvuldige planning en effectieve communicatie kunt u een boeiende en interactieve omgeving creëren waarin deelnemers actief deelnemen en nieuwe informatie opnemen.

Bij het geven van een workshop is het belangrijk om vooraf duidelijk te hebben wat de doelstellingen en de gewenste resultaten zijn. Je moet de inhoud van de workshop ontwerpen op een manier die aansluit bij deze doelen en die aansluit bij de behoeften en interesses van de deelnemers. Een goed georganiseerde workshop omvat meestal een combinatie van informatieve presentaties, praktische activiteiten, groepsdiscussies en praktische oefeningen, waardoor deelnemers concepten kunnen begrijpen en op een zinvolle manier kunnen toepassen.

Lijkt jou dit wat? Dan willen wij jou van harte uitnodigen je in te schrijven voor het geven van een workshop.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com